Certificaten

Algemene offerte-, leverings- en betalingsvoorwaarden van de leden van de sectie interieurbouw van de Centrale Bond van Meubelfabrikanten.

Algemene voorwaarden CBM

a-cbm-logo-700x500-50-50-q85-b

Wij zijn FSC® gecertificeerd. FSC is een certificering die staat voor duurzaam gebruik van hout- en plaatmaterialen welke voortkomen uit milieuverantwoord bosbeheer. FSC en PEFC zijn beide organisaties die verantwoord bosbeheer stimuleren. Zij zorgen ervoor dat boseigenaren, zowel van tropische als niet-tropische bossen, de bossen goed beheren en zich houden aan de gemaakte afspraken. Deze afspraken hebben alles te maken met duurzaamheid voor mens en milieu. Door ons aan te sluiten bij deze gesloten keten, van boom tot meubel, kunnen wij garanderen dat de materialen die worden gebruikt in jouw FSC-projecten, volledig voortkomen uit goed bosbeheer.

Certificaat FSC

fsc

Wij zijn PEFC gecertificeerd. PEFC is een certificering die staat voor duurzaam gebruik van hout- en plaatmaterialen welke voortkomen uit milieuverantwoord bosbeheer. PEFC en FSC zijn beide organisaties die verantwoord bosbeheer stimuleren. Zij zorgen ervoor dat boseigenaren, zowel van tropische als niet tropische bossen, de bossen goed beheren en zich houden aan de gemaakte afspraken. Deze afspraken hebben alles te maken met duurzaamheid voor mens en milieu. Door ons aan te sluiten bij deze gesloten keten, van boom tot meubel, kunnen wij garanderen dat de materialen gebruikt in jouw PEFC projecten volledig voortkomen uit goed bosbeheer.

Certificaat PEFC

pefc

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf. Dit betekent dat we regelmatig scholieren en studenten opleiden tot meubelmaker / interieurbouwer. Wij investeren in jongeren en maken hen enthousiast voor het vak.

Certificaat Erkend Leerbedrijf

a-erkend-leerbedrijf-700x500-50-50-q85-b

Onze mensen zijn VCA gecertificeerd omdat we ons in willen zetten voor veiligheid op de werkvloer.

a-vca_logo_1000x569px_rgb_2-700x500-50-50-q85-b