Wat maken wij?

 

Onze opdrachten komen van bedrijven, zorginstellingen, overheidsinstellingen en particulieren

Tekton BV kan een functioneel en passend interieur vervaardigen voor uw kantoor. Wij creëren  een werkomgeving met een persoonlijke uitstraling, waardoor u klanten op een representatieve manier kunt ontvangen.

Ook voor zorginstellingen maken wij alles naar wens van de klant. Van in hoogte verstelbare baby verschoonmeubels tot aan vensterbanken en alles wat daar tussen hoort van balies, keukenblokken, vergadertafels, reproruimtes, patiëntenkasten, werkbladen, stootplanken, enz.

De winkelinterieurs variëren van klassiek tot modern, waarbij het geheel tot in detail zorgvuldig wordt afgewerkt. Bij de klassieke interieurs wordt vooral gewerkt met gefineerd plaatmateriaal gecombineerd met massief hout en in kleur gespoten MDF. De moderne interieurs kenmerken zich vooral door toepassing van verschillende materiaalcombinaties en systemen.

Voor particulieren maken wij voornamelijk  keukens, inloopkasten, kamer en suites, dressoirkasten, slaapkamerkasten, badkamermeubels en lambriseringen. Maar het komt regelmatig voor dat het complete interieur van het woonhuis ons word toevertrouwd.